Over Traineelink

Dit is waar Traineelink voor staat

Traineelink is er voor alle trainees, recent afgestudeerden en studenten met interesse in de groeiende arbeidsmarkt in Noord-Nederland. De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties. Ook dient de website als platform om ervaringen te delen en het groeiend aantal werkende jongeren in het noorden te voorzien van een relevant netwerk. Daarnaast worden er bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd, die nuttig zijn voor je loopbaan en netwerk. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink.


Traineelink heeft meerdere doelen:

  • Laten zien wat Noord-Nederland allemaal biedt op het gebied van traineeships 
  • Interactie tussen trainees in Noord-Nederland stimuleren 
  • Talent in Noord-Nederland behouden

Traineelink is een initiatief ontstaan vanuit organisaties die zijn aangesloten bij Noorderlink. Traineelink komt voort uit één van de strategische doelstellingen van Noorderlink, namelijk om Noord-Nederland te profileren als een aantrekkelijk woon- en werkgebied.


Meer weten? Kijk op de pagina ‘Vragen en antwoorden’ of op onze LinkedIn pagina.


Werk jij bij een organisatie die zich wil aansluiten bij Traineelink? Neem dan contact met ons op via [email protected]De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?