Gemeente Groningen

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Werken bij de Gemeente Groningen

Wil je werken bij de grootste gemeente van Noord-Nederland? De gemeente Groningen heeft regelmatig vacatures en biedt jaarlijks nieuwe traineeships aan. Ook zzp’ers en freelancers kunnen zich aanmelden voor kortlopende klussen. Regelmatig bieden we bij de gemeente Groningen ook stages, afstudeeropdrachten en leerwerkplekken aan.

Traineeships

In de eerste maanden van het jaar biedt de gemeente Groningen de laatste 6 jaar traineeships aan. Aangezien de gemeente Groningen 20 verschillende directies heeft, zijn de traineeships vaak verspreid over meerdere directies. Hierdoor is de keus erg groot en gevarieerd, waardoor er voor veel afgestudeerden wel een raakvlak te vinden is. In 2019 komen de traineeship vacatures van de gemeente Groningen begin februari online. Dit wordt gefaciliteerd door GOA Publiek. Meer informatie over GOA Publiek is op deze site te vinden, onder het kopje ‘organisaties’.

Zzp’ers en freelancers 

We willen als organisatie kleiner en wendbaarder worden. We werken hierin graag samen met zzp-ers en partners in gebundelde initiatieven, zoals City of Talent. Geinteresseerd? Schrijf je in op Jellow.nl. Bij een match neemt de gemeente Groningen contact met je op.

3000 medewerkers

Groningen wil een stad zijn waar iedereen met plezier woont, werkt en leeft. Een stad waar niemand buiten de boot valt. Om dit te bereiken werken er ruim 3000 medewerkers bij de gemeente Groningen. Dat lijkt misschien veel, maar de gemeente heeft een eigen afvalbedrijf en verricht ook werkzaamheden voor andere gemeenten, zoals bijvoorbeeld bij de GGD.

Samenwerking met bewoners en organisaties

Het contact tussen gemeente en inwoners vindt tegenwoordig steeds meer in de wijken plaats. Want we werken steeds meer samen mét burgers, in plaats van vóór burgers. Of het nu gaat om zorg voor elkaar, verkeer, gezondheid, ondernemen, onderwijs of een schone stad: samenwerking met bewoners en organisaties is hét uitganspunt van de gemeente. Hierbij staan we voor sociale, duurzame economische groei, want duurzaamheid is het andere uitgangspunt bij alles wat we doen.

Vacatures van Gemeente Groningen

Gemeente Groningen heeft op dit moment geen vacatures.

Mark Nieuwenhuis

Trainee bij Gemeente Groningen

Trainee Gemeente Groningen

Trainee aan het woord

“Wat knap dat je iets in Groningen hebt gevonden!” appte een oud studiegenoot mij toen ik in onze groepsapp liet weten dat ik een traineeship had bemachtigd bij de Gemeente Groningen. Hijzelf was al een jaar bezig als trainee bij Ziggo. In Utrecht…… Een andere studiegenoot was zelfs al 2 jaar traine...

Bekijk blog post >

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?