Waterschap Vechtstromen

Almelo

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Een waterschap in Nederland is een bestuursniveau dat de waterhuishouding controleert en regelt. De taken van een waterschap in Nederland zijn onder andere de waterkeringszorg, het waterkwantiteitsbeheer en het waterkwaliteitsbeheer. Daarnaast is een waterschap vaak ook verantwoordelijk voor wegenbeheer en vaarwegenbeheer.

Werken bij Vechtstromen

Vertrouwen staat bij ons op 1. We willen graag een slagvaardige organisatie zijn, met wendbare medewerkers en geloven dat dit begint bij jou. Daarom bieden wij jou vrijheid en al het vertrouwen om de beste versie van jezelf te zijn. 
Bij Vechtstromen zijn onze gemeenschappelijke kernwaarden PRIO! PRIO staat voor Passie voor water, Realistisch, Inlevend en Ondernemend. Deze kernwaarden geven uiting aan de manier waarop we in Vechtstromen ons werk willen doen.

Traineeprogramma 

Tijdens het traineeprogramma word je op verschillende manieren begeleid. Naast je leidinggevenden heb je ook een mentor die voor je klaar staat om je weg wijs te maken in onze organisatie en je meer te vertellen over ons waterschapswerk. Voor de diverse opdrachten die je uit voert is een opdrachtgever waarmee je kunt sparren over de inhoudelijke kant van de opdracht. Als trainee werk je zelfstandig binnen een of meerdere teams. Uitgangspunt is dat je Vechtstromen leert kennen en ervaring opdoet door verschillende werkzaamheden uit te voeren op meerdere plekken in de organisatie! 

Daarnaast kent het waterschap een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wil je graag extra verlofuren of juist wat meer vakantiegeld voor een mooie reis? Iedere medewerker van het waterschap heeft naast het normale salaris een keuzebudget dat op verschillende manieren besteed kan worden. 

Je bent werkzaam vanuit onze werklocaties Almelo, Hardenberg, Sleen, Hengelo, Vriezenveen en Emmen. 

Wat het zo uniek maakt om trainee te zijn binnen Vechtstromen? Karlien van den Berg, onze huidige trainee, zegt hierover. " Vechtstromen is echt een warm bad! Collega' s zijn geĆÆnteresseerd in je en betrekken mij overal bij." 


Toch eerst nog wat meer informatie? Bekijk onze brochure. 


Vacatures van Waterschap Vechtstromen

Waterschap Vechtstromen heeft op dit moment geen vacatures.

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiƫle partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?