Rabobank

Assen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Wie we zijn

De Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen we in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk. Wij zijn een coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. Klanten kunnen hun betrokkenheid met de bank tonen door lid te worden. Momenteel zijn er bijna twee miljoen klanten lid van de Rabobank. Leden kunnen meepraten en meebeslissen over de bank.

In Nederland zijn ruim honderd lokale Rabobanken met een grote mate van zelfstandigheid actief om zo de klant en de lokale omgeving beter te kunnen bedienen. Zij worden bijgestaan door de ondersteunende organisatie in Utrecht. Hier wordt beleid geïnitieerd en worden producten en diensten ontwikkeld. Te denken valt aan kredietvormen, betalingsproducten, effectendiensten, marketing, distributie en personeelsbeleid.

Een aandeel in elkaar

Een aandeel nemen in elkaar, betekent samen met anderen optrekken en daarin verantwoordelijkheid nemen. De Rabobank is ervan overtuigd dat verschillen in mensen ons helpen een betere bank te zijn. Daarom letten we bij de samenstelling van de teams op diversiteit en streven we naar verscheidenheid in bijvoorbeeld sekse, achtergronden, culturen, leeftijden, voorkeuren en competenties. Bij ons krijgt iedereen de kans om zichzelf te zijn. Door samen te werken kan iedereen zich ontplooien zoals hij of zij dat wil.

Onze traineeships

In onze traineeships doe je veel ervaring op bij één van de grootste spelers binnen de financiële dienstverlening. Je voert verschillende opdrachten en projecten uit en krijgt zo te maken met een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en typen klanten. Daarnaast ga je samen met andere trainees aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in het traineeship vrijheid om de juiste plek voor jezelf te vinden en kennis te maken met verschillende rollen binnen de bank. Bij ons ben je zelf de regisseur van je eigen traineeship. 

Word jij trainee bij de Rabobank?

Bij de Rabobank willen we graag weten WIE je bent en niet WAT je bent. We zoeken unieke persoonlijkheden, medewerkers met ideeën, die inspireren, de regie durven te nemen, ondernemend en maatschappelijk betrokken zijn en verbinding met de klant weten te maken. Kortom; medewerkers die nu en in de toekomst het verschil weten te maken voor de Rabobank.

Vacatures van Rabobank

Rabobank heeft op dit moment geen vacatures.

Christel Knoop

Trainee bij Rabobank

Trainee Rabobank

Trainee aan het woord

Eind 2018 was ik op zoek naar een baan in het noorden. Ik wist nog niet goed in wat voor sector ik wilde werken, of wat voor functie ik wilde hebben. Ik wist wél dat ik op zoek was naar een baan waarin ik mezelf kon ontwikkelen en kon ontdekken waar ik goed in ben en wat bij mij past. Via Noorderlin...

Bekijk blog post >

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?