Waterschap Noorderzijlvest

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Veilig leven met water, zorgen voor voldoende water in sloten, kanalen en meren en het schoonmaken van (riool)water. Dat doet Waterschap Noorderzijlvest voor de inwoners en bedrijven van Noordwest- Groningen, Noordwest- Drenthe en het Friese deel van het Lauwersmeer. Met ongeveer driehonderd medewerkers zijn wij één van de kleine waterschappen in Nederland, waardoor ons waterschap een persoonlijke en informele sfeer kent. Als waterschap zijn wij bezig met de dagelijkse werkelijkheid van waterbeheer maar net zo goed met de uitdagingen van morgen. Welke oplossingen zien we bij wateroverlast en droogte? Welke nieuwe technieken kunnen we inzetten voor de zuivering van afvalwater? Met welke partners moeten we de samenwerking aangaan om dit te bereiken? 

Werken bij een waterschap betekent een bijdrage leveren aan een belangrijk maatschappelijk doel. We creëren een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in Groningen en Noord-Drenthe. Wil je een bijdrage leveren aan die organisatie? Lees dan verder! 

Traineeship bij Noorderzijlvest

Als Trainee bij Noorderzijlvest krijg jij je eigen klussen en ga je in de meeste gevallen aan de slag op een specifiek vakgebied. Je krijgt de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en te leren van de collega's om je heen. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen je eigen koers varen en optrekken met een ervaren collega. 

Als Trainee krijg je alle tijd en mogelijkheden om je optimaal te ontwikkelen. Natuurlijk hoort persoonlijke aandacht in de vorm van begeleiding daarbij. Vanuit het team waar je werkt, maar daarnaast heb je ook een buddy die voor je klaar staat om je weg wijs te maken in onze organisatie en je meer te vertellen over het waterschapswerk. Heb je behoefte om je verder te scholen? Je kunt tijdens je Traineeprogramma optimaal gebruik maken van het persoonlijk basisbudget van 5000,- euro. 

Het Waterschap kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wil je graag extra verlofuren of juist wat meer vakantiegeld voor een mooie reis? Iedere medewerker van het Waterschap heeft naast het normale salaris een keuzebudget, waarbij je bijvoorbeeld kunt kiezen voor geld of juist meer verlof. Met flexibele werktijden kun je een goede balans creëren tussen werk en vrije tijd. Als Trainee bij Noorderzijlvest krijg je veel ruimte om te leren en word je in een informele sfeer klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. 


Vacatures van Waterschap Noorderzijlvest

Waterschap Noorderzijlvest heeft op dit moment geen vacatures.

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?