UWV district Noord

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

UWV – Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen

Werken bij UWV is werken aan perspectief. Aan een gezamenlijk en zinvol doel, in meerdere opzichten. Het betekent in de eerste plaats perspectief voor de klant die op ons is aangewezen. Maar ook voor de samenleving, met de minister als onze opdrachtgever. Perspectief voor jezelf, in je professionele en persoonlijke ontwikkeling, en voor UWV dat zich als publieke dienstverlener wil bewijzen.

Wie zijn wij?

Bij UWV werken ruim 18.000 betrokken medewerkers, waarvan 2.300 in district Noord (Groningen, Friesland en Drenthe). Zij zetten zich dagelijks in op hun eigen werkterrein. Dat kan zijn in de bemiddeling naar werk, verstrekken van uitkeringen of beoordelen op ziekte en arbeidsongeschiktheid. Dat doen wij actief en vol overtuiging om klanten de beste dienstverlening te bieden.

Wie zoeken we?

De sociale zekerheid is al decennialang onderwerp van hervormingen. Sinds het ontstaan van UWV in 2002 is de organisatie dan ook continu in beweging. Dat vraagt om een klant- en resultaatgerichte instelling maar ook om medewerkers die niet bang zijn voor veranderingen.

Loopbaanontwikkeling

UWV is een maatschappelijke organisatie die ook kansen biedt om werkervaring op te doen, via een stageplaats of een traineeship. Daarnaast geven wij Wajongers kansen op reguliere werkplekken, daarvoor trainen wij medewerkers die hen kunnen begeleiden en passen wij functieprofielen aan. Uiteraard investeren wij in je opleiding en ontwikkeling. Studiekosten voor een opleiding die passen bij je loopbaanontwikkeling binnen de organisatie vergoeden wij volledig. Andersom verwachten we dat je buiten de kaders van je eigen werk kijkt. Maar ook dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je resultaten én ontwikkeling. Zo kun je zelf richting geven aan je loopbaan.

Vacatures

Op onze website www.uwv.nl vind je alle vacatures in geheel Nederland, de vacatures met een standplaats in district Noord vind je daarnaast ook op de site van Noorderlink. Als je interesse hebt in het werken bij UWV, maar niet direct een passende functie aantreft, kun je dit kenbaar maken via een open sollicitatiebrief.
Meer over UWV vind je op www.uwv.nl en www.werk.nl

Vacatures van UWV district Noord

UWV district Noord heeft op dit moment geen vacatures.

Ineke Abma

Trainee bij UWV district Noord

Trainee UWV

Trainee aan het woord

“Het traineeship is een ontzettend mooie kans om jezelf, de organisatie en nieuwe mensen te leren kennen.”   UWV als organisatie  Als het goed is, heb je al wat kunnen lezen over UWV op onze Traineelinksite. Als je dat niet hebt gedaan, dan is de kans groot dat je alsnog wel bekend be...

Bekijk blog post >

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?