Hanze

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

De Hanze is de oudste multisectorale hogeschool van Nederland. De kern van de Hanze is door de jaren heen hetzelfde gebleven: het opleiden van bekwame en ondernemende professionals/vakmensen die betrokken zijn bij de wereld om hun heen.

Dat doet de Hanze in meer dan 70 opleidingen, van Ad tot master, voltijd en deeltijd. Het onderwijs dat we aanbieden is de afgelopen jaren steeds meer vervlochten met praktijkgericht onderzoek. Met meer dan 50 lectoren en bijna 100 promotietrajecten werken we in 5 kenniscentra en 2 centres of expertise aan baanbrekend praktijkgericht onderzoek dat zijn weg vindt naar de samenleving. In totaal studeren 27.000 studenten bij de Hanze en werken er 3.000 mensen.
Het onderwijsaanbod van de Hanze omvat:

  • Ruim 70 bacheloropleidingen;
  • 7 programma's voor Associate degrees;
  • 15 masteropleidingen;
  • Nederlands-, Duits- en Engelstalige opleidingen.

Jaarlijks maken zo'n 1.500 cursisten uit het bedrijfsleven gebruik van het contractonderwijs bij de Hanze Professionals en Bedrijven, de zakelijke dienstverlener van de hogeschool.

Vacatures van Hanze

Hanze heeft op dit moment geen vacatures.

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiƫle partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?