Provincie Fryslân

Leeuwarden

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Ben jij de toekomst van Fryslân?

Word trainee bij provincie Fryslân en zet jezelf én Fryslân op de kaart! Provincie Fryslân is het hele jaar door op zoek naar top talent!

Wij hebben het perfecte aanbod voor jou: werken aan uitdagende, innovatieve projecten en jezelf ontwikkelen tot volwaardig professional. We zoeken ondernemende starters die enthousiast zijn om zich in te zetten voor Fryslân. 

Als trainee ga je werken in pools, dit houdt in dat je gaat werken aan verschillende opdrachten. Je bent breed inzetbaar en vindt het leuk om verschillende werkzaamheden te doen. Je traineeship is een mooie kans om te verkennen welk type werk jou het beste ligt. Wij bieden op een breed scala werkzaamheden aan, waarvan een aantal traineeships gericht zijn op een specialisme. We zoeken zowel kandidaten met een gerichte opleiding, maar ook breed inzetbare kandidaten waarbij diverse opleidingsrichtingen mogelijk zijn. 


Het traineeprogramma

Je gaat bij ons aan de slag met uitdagende opdrachten. In je werkzaamheden heb jij de ruimte om nieuwe kansen te zien en te verzilveren. Naast je opdrachten volg je samen met andere trainees die werkzaam zijn bij de provincie en andere Friese overheden een uitgebreid opleidingsprogramma. Je hebt de mogelijkheid om je snel en breed te ontwikkelen. Je werkt vanuit een pool, bestaande uit een dynamische club van onder meer andere (oud)trainees. Je werkt samen aan gezamenlijke opdrachten en wisselt ervaringen uit in bijvoorbeeld intervisie bijeenkomsten. En uiteraard is een vrijdagmiddagborrel ons ook niet onbekend! Kortom een goede mix van werken, leren en plezier!

We bieden traineeships aan waarbij je je in een specifiek werkveld verder ontwikkelt. Denk hierbij aan informatiemanagement, economisch advies en inkoopadvies. Daarnaast zijn er ook traineeships waarbij je breed wordt ingezet, passend bij je ambities en opleiding, op heel diverse opdrachten.

Wij bieden een passend en uitgebreid tweejarig opleidingsprogramma, gericht op ontwikkeling van inhoudelijke en praktische vaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit trainingen, intervisies, werkbezoeken en groepsopdrachten. Samen met andere trainees volg je het opleidingsprogramma. Leerzaam en vooral ook heel gezellig!

Hoe is het om als trainee bij provincie Fryslân te werken?

Werken bij provincie Fryslân betekent werken bij een uitgesproken organisatie. Met als hoofddoel: werken aan een mooi en sterk Fryslân. Maak de toekomst en zet je talent in voor Fryslân! Lees meer over provincie Fryslân als werkgever. Sinds 2012 werkt de provincie al met trainees. Benieuwd hoe oud-trainees dit ervaren hebben? Lees hun ervaringen via onderstaande knop.

Ga jij aan de slag als trainee?

Je bent een enthousiaste startende hbo’er of academicus die zichzelf snel wil ontwikkelen. Je hebt maximaal twee jaar relevante werkervaring en daarnaast ben je:

- Maatschappelijk betrokken;

- Omgevingsbewust en gericht op samenwerken

- Ondernemend en resultaatgericht

- Leergierig en vernieuwend

 

Vacatures van Provincie Fryslân

Provincie Fryslân heeft op dit moment geen vacatures.

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?