Belsimpel

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Wie zijn we?

Het Groningse Belsimpel, opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met een hecht team van meer dan 400 gemotiveerde, energieke en slimme studenten en professionals (waarvan meer dan 50 (business) development collega’s) gaan we elke dag tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij de klant past op gebied van mobiele telefonie.


Wat doen we?

Doordat Belsimpel in 2018 weer 50% in omzet is gegroeid is geen dag hetzelfde en zijn onze business processen constant onderhevig aan noodzakelijke en ingrijpende efficiency slagen. De ontwikkeling van het bedrijf zorgt ervoor dat jij mee kunt groeien, waardoor je een steile leercurve hebt en jouw werk veel impact heeft op het gehele bedrijf. Het betekent ook meer klanten die we blij willen maken.


Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Of je nu een Bedrijfskunde, Psychologie of Wiskunde studie volgt, wij hebben de uitdaging voor je. Breng de theorie in de praktijk en bouw mee aan Belsimpel: van het analyseren en optimaliseren van onze website tot het leren leidinggeven. De uitdagingen in een snelgroeiend bedrijf liggen voor je klaar! Een jong, snelgroeiend bedrijf met de ambitie om de Mobiele Wereld te veranderen. Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa.


Krijg jij er een kick van om elke dag een moeilijke puzzel op te lossen? Wil jij onderdeel zijn van onze win-cultuur? Zit je in de afrondende fase van je HBO Bachelor of Universitaire Master? Of misschien al afgestudeerd? Kom dan bij ons aan de slag als Trainee! Kijk voor meer informatie over al onze Traineeships en alle vacatures op www.werkenbijbelsimpel.nl.


Management Traineeship: ontwikkel je talenten.

Is operationeel management jouw passie en ben je benieuwd of er een echte leider in je verborgen zit? Dan is onze Management-track echt iets voor jou. Gedurende je traineeship leer je in sneltreinvaart de fijne kneepjes van het leiding geven en change management, maar sta je ook met je poten in de modder "to lead by example."

Data Science Traineeship: overzicht, drive & out-of-the-box denken.

Werk jij het allerliefst de hele dag met Excel en word je helemaal wild van een flinke dataset? Dan is de Data Science-traineeship echt wat voor jou. Binnen deze traineeship word jij in twee jaar klaargestoomd tot een ijzersterke data scientist. Je werkt samen met ervaren collega’s van het Data Science-team, die je helpen om alle kneepjes van het vak onder de knie te krijgen.

Development Traineeship: ontdek de wereld van Development.

Ben jij weg van programmeren en hier ook heel goed in? Wil jij van je passie je werk maken? Dan hebben wij de ideale plek voor jou: een Development-track waarin je alles leert over ontwikkelen. Het maakt hierbij niet uit of je back-end, front-end of full stack bent, of juist nog niet weet wat je wilt doen. Afhankelijk van je skills en interesses maken we een tailormade programma, waarin verschillende aspecten van development worden belicht. Je wordt een echte allround developer en na het traineeship weet je precies wat jij het leukste vindt.


Vacatures van Belsimpel

Belsimpel heeft op dit moment geen vacatures.

Impressie Belsimpel

Slideshow

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?