De N.V. Nederlandse Gasunie

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Leiderschaps-traineeship Gasunie

In ons leiderschapstraineeship stomen we de leiders van morgen klaar. Transitieversnellers die ons helpen om een fonkelnieuw hoofdstuk toe te voegen aan het mooie verhaal van Gasunie. Gedurende twee jaar doen de trainees veel verschillende ervaringen op binnen drie uitdagende opdrachten. Steeds op een andere plek in de organisatie en met veel verantwoordelijkheid. Zo krijgen de trainees vanaf de eerste dag de mogelijkheid om het verschil te maken.

Daarnaast bieden we de trainees diverse opleidingen en trainingen. Deze zijn zowel gericht op de inhoud, zoals de ontwikkelingen in de energiewereld, als op het verder ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden. De trainees worden gedurende dit hele traject intensief begeleid en gecoacht. Alles om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling vanaf de eerste dag in een stroomversnelling te brengen. Ons traineeship biedt zo dé perfecte kickstart voor een leidende rol in de energiewereld!

Bekijk in dit filmpje wat onze trainees zelf zeggen over het traineeship bij Gasunie.Over Gasunie

In Nederland zijnmiljoenen huishoudens en vele industrieën afhankelijk van gas. We koken er op,houden er onze huizen mee warm en grote voor Nederland belangrijke industrieëndraaien op gas. Gasunie zorgt er als gastransportbedrijf voor dat het gas ookdaadwerkelijk op de juiste plek terecht komt. Binnen onze organisatie helptiedereen daaraan mee, ook jij als leiderschapstrainee.

We willen ook in detoekomst succesvol zijn in het transporteren van aardgas en groen gas inNederland en Noord-Duitsland. Daarnaast zien we voor onszelf eenbelangrijke rol in de transitie naar een CO2-neutrale energievoorziening vanEuropa. Naast het transporteren van aardgas zijn we daarom volop bezig metnieuwe, duurzame activiteiten waarmee we de energietransitie helpen realiseren.Als leiderschapstrainee ben jij een van de transitieversnellers die ditmogelijk gaat maken!


Vacatures

Wil je meer weten over onze vacatures, kijk dan op: https://www.gasunie.nl/werken-bij-gasunie 


 


Vacatures van De N.V. Nederlandse Gasunie

De N.V. Nederlandse Gasunie heeft op dit moment geen vacatures.

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?