GOA publiek

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

De GOA Publiek faciliteert, detacheert en geeft actieve begeleiding in leerwerktrajecten en traineeships, ten behoeve van werkgevers in de publieke sector. Lerende medewerkers (BBL-leerlingen) uit het MBO, deeltijd studenten uit het HBO en recent afgestudeerde HBO/WO trainees worden door GOA Publiek bij inleners gedetacheerd en begeleid in een kwalificerende opleiding. Hiermee worden de inleners ontzorgd en worden risico’s overgenomen, die de inleners anders zelf dragen. 

Traineeships

De GOA Publiek biedt momenteel traineeships aan voor HBO/WO afgestudeerden bij onder andere de volgende organisaties:

- Gemeente Groningen

- Gemeente Assen

- Nijestee

- Gemeente Emmen

Daarnaast zijn er andere gemeenten in Noord-Nederland die via GOA Publiek hun trainees werven en begeleiden. Naast de werving, bieden we een nuttig begeleidingsprogramma aan voor onze trainees, bestaande uit werkbezoeken, workshops/lezingen, loopbaantrainingen en intervisies. Het doel van dit programma is dat je als trainee, naast het opdoen van werkervaring binnen de organisatie waar je zit, jezelf ook persoonlijk ontwikkelt en je wordt klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.

De GOA Publiek neemt samen met de publieke sector haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door het bieden van kansen, aan met name jongeren, op de arbeidsmarkt. De GOA Publiek zet zich in voor het creëren van meer leerbanen en faciliteert de invulling van deze nieuwe kansen. Daarnaast anticipeert zij met haar werkzaamheden op de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, waar instroom van geschikte arbeidskrachten in de toekomst een knelpunt kan vormen om de dienstverlening op peil te houden.

Missie Traineeships

De GOA Publiek creëert en faciliteert leerwerkplekken in de publieke sector om daarmee een bijdrage te leveren aan de terugdringing van de (jeugd)werkloosheid en het borgen van kwalitatief goede instroom in de (nabije) toekomst in de publieke sector.

Kijk voor meer informatie op www.goapubliek.nl 

Vacatures van GOA publiek

GOA publiek heeft op dit moment geen vacatures.

Impressie GOA publiek

Slideshow

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?