Traineemarkt 2023: Ontdek Jouw Carrièrekansen!

Noorderlink | Groningen | 30-11-2023

Delen

Ken jij iemand die van dit event moet afweten?

Informatie

Datum

30-11-2023

Tijd

13:00

Locatie omschrijving

Duisenberg gebouw RUG, Nettelbosje 2 in Groningen

Bekijk de kaart

Traineemarkt 2023: Ontdek Jouw Carrièrekansen!

Sta je op het punt om jouw carrière op te starten? Dan mag je de Traineemarkt zeker niet missen!


For English see below!


Traineelink & Career Services RUG

Op 30 november bundelen Traineelink en Career Services RUG hun krachten om de Traineemarkt in Groningen te organiseren. Deze markt biedt studenten zoals jij de kans om verschillende traineeship-mogelijkheden te ontdekken en kennis te maken met organisaties uit heel Noord-Nederland.
LinkedIn foto / CV Check

Naast het ontmoeten van bedrijven kun je op de markt ook een professionele LinkedIn-foto laten maken en je CV laten checken. Dus waar wacht je nog op? Zet 30 november in je agenda en meld je nu aan!


Wat houdt een traineeship in?

Een traineeship is een combinatie van werken en leren terwijl je in dienst bent van een organisatie. Als trainee werk je in korte tijd mee - variërend van drie maanden tot drie jaar - in de organisatie, om zo supersnel ervaring op te doen in je vakgebied. Daarbij biedt de organisatie vaak een opleidingsprogramma aan voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.


Programma

Van 13:00 tot 17:00 uur kun je vrij inlopen om de werkgevers en traineeships van het noorden te ontmoeten. Uiteraard zijn wij er zelf ook om jou te helpen of om vragen te beantwoorden over traineeships en je start op de arbeidsmarkt.


Locatie

Je vindt ons in een gebouw van de RUG op het Zernike terrein, namelijk het Duisenberg gebouw. Je vindt dit aan Nettelbosje 2 in Groningen.


Aanmelden

Meld je nu aan en ontdek meer over Traineeships in Noord-Nederland. Aanmelden kan via de website van Noorderlink. Klik daar rechts op de knop 'vraag training aan' en kies bij organisatienaam overig (geen lid Noorderlink)'. Je ontvangt dan een bevestiging van Noorderlink. Controleer eventueel je spam. Neem gerust een vriend/vriendin/studiegenoot mee!


Aanmelden


Over Traineelink 

Traineelink is een netwerk en platform, door en voor trainees en verbonden aan Noorderlink. Met 10-15 trainees uit diverse organisaties organiseren wij activiteiten voor trainees in Noord-Nederland. Informatief, inspirerend en gezellig! Veelal gratis en vaak met aansluitend een netwerkborrel.


Over Careerservice RUG

Studeren is de voorbereiding op een succesvolle carrière. Career Services is er om je daarin te ondersteunen. Dit doen we door middel van workshops en trainingen maar ook individuele coaching. Centraal vanuit Career Services en in de faculteiten met onze career officers. We hebben daarnaast een Student Team dat op werkdagen klaar staat om je CV te controleren of je te helpen bij het schrijven van sollicitatiebrieven.


Aanmelden


Traineemarkt 2023: Discover Your Career Opportunities!


Are you a student at the Hanze or University of Groningen about to launch your career? Then don't miss the Traineemarkt!


Traineelink & Career Services RUG

On 30 November, Traineelink and Career Services RUG will join forces to organise the Traineemarkt in Groningen. This market offers students like you the chance to discover various traineeship opportunities and get to know organisations from all over the Northern Netherlands.


LinkedIn photo / CV check

Besides meeting companies, you can also have a professional LinkedIn photo taken and your CV checked at the market. So what are you waiting for? Put 30 November in your diary and register now!


What does a traineeship entail?

A traineeship is a combination of working and learning while being employed by an organisation. As a trainee, you work in the organisation for a short period of time - varying from three months to three years - in order to gain experience in your field of expertise very quickly. In addition, the organisation often offers a training programme for professional and personal development.


Register

Apply now and find out more about Traineeships in the Northern Netherlands. Click on the button 'apply for training' on the right. You will then receive a confirmation from Noorderlink. Check your spam if necessary. Feel free to bring a friend/student along!


Register


About Traineelink 

Traineelink is a network and platform, by and for trainees and connected to Noorderlink. With 10-15 trainees from various organisations, we organise activities for trainees in the Northern Netherlands. Informative, inspiring and fun! Usually free of charge and often followed by a networking drink.


About Career Service RUG

Studying is the preparation for a successful career. Career Services is there to support you in this. We do this through workshops and training courses, but also individual coaching. Centrally from Career Services and in the faculties with our career officers. We also have a Student Team that is ready to check your CV or help you write cover letters on working days.

Meer opkomende eventen van Noorderlink

TERUGBLIK | Traineedag van het Noorden 2023

01-06-2023 | Leonard Springerlaan 35, Groningen

TERUGBLIK | Traineedag van het Noorden 2023De vijfde editie van de Traineedag van het Noorden is een feit! We kijken met veel plezier terug op een geslaagde dag vol gezelligheid, nieuwe ontmoetingen, inspiratie en duurzaamheid 🌱📸 Anne VesseurWe waren te gast op de fantastische locatie van Noorderpoort Euroborg. In het Grand Café serveerden hun studenten een overheerlijke lunch. Channa van der Veen gaf ons tijdens de lunch tips en trucs over hoe je het gesprek aan kunt gaan en hoe je je netwerk verder kunt uitbreiden. Daarna ging iedereen uiteen om op verschillende locaties workshops te volgen. Deze workshops stonden allemaal in het teken van duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid. We sloten de dag af bij het Noorderpoort College met een gezellige borrel waar iedereen nog even de kans kreeg om met elkaar door te praten.📸 Anna OoimanDe reacties van de deelnemers waren erg positief. Uit de evaluatie blijkt dat de deelnemers de dag hebben beoordeeld met een 8.2 en de organisatie van de dag zelfs met een 8.8! Hier zijn wij als organisatie natuurlijk erg trots op! ‘Leuke verschillende manieren om met anderen in contact te komen,informele sfeer, interessante workshops, lekker eten’📸 Anna OoimanFoto's van deze dagAnna Ooiman en Anne Vesseur, beide studenten van het Noorderpoort college, fotografeerden deze dag. Klik hier voor alle foto’s.Video van deze dagWil jij nog even van de dag nagenieten? Bekijk dan de video die Robin van Gammeren voor ons maakte! Bedankt!Trainees uit het noorden, bedankt voor jullie deelname! En dank aan alle sprekers en locaties voor het mogelijk maken van deze dag 💙 Ben jij ons nieuwe bestuurslid?Traineelink zoekt nieuwe bestuursleden! Na de Traineedag hebben we afscheid genomen van een aantal bestuursleden, wat betekent dat er wat plekjes vrijkomen. Traineelink organiseert activiteiten voor trainees in Noord-Nederland. Ben jij (toekomstig) trainee en lijkt het je leuk om naast je traineeship activiteiten te organiseren en in contact te komen met trainees van andere organisaties? Dan zijn we op zoek naar jou! Mail naar [email protected] voor meer info of om eens mee te kijken tijdens een vergadering!

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?