Traineedag van het Noorden

Noorderlink | Groningen | 15-05-2019

Delen

Ken jij iemand die van dit event moet afweten?

Informatie

Datum

15-05-2019

Tijd

12:00

Locatie omschrijving

Boumaboulevard 113, 9723 ZS Groningen

Bekijk de kaart

“LOCAL HEROES”

 

Traineedag van het Noorden 2019: een dag door en voor trainees!

 

Op woensdag 15 mei 2019 organiseert Traineelink (Noorderlink) voor de derde keer de ‘Traineedag van het Noorden’. Dit is hét event waar je andere trainees uit Noord-Nederland leert kennen, waar je inspirerende lezingen en workshops kunt volgen en waar jij jouw professionele netwerk kunt uitbreiden. Op deze dag laten we zien wat Noord-Nederland te bieden heeft, wat voor fantastische samenwerkingen er plaatsvinden in onze regio en waar de kansen voor de toekomst liggen.   

Local Heroes

Tijdens deze middag zul je met meerdere ‘local heroes’ kennismaken. We starten met een heerlijke lunch met aansluitend onze eigen collegetour waarbij we samen met Elin Stil in gesprek gaan met een local hero. Wie deze local hero is blijft nog even geheim. Daarna vinden er verschillende interessante workshops en bedrijfsbezoeken plaats bij local heroes in Groningen. Wil jij bijvoorbeeld meer leren over sociaal ondernemerschap en ontdekken wat daar allemaal bij komt kijken? Of ben je benieuwd hoe een startup zonder managers succesvol kan zijn? Binnenkort volgt het uitgebreide programma en kan je je voorkeur voor een workshop of bedrijfsbezoek aangeven. De dag eindigt met een netwerkborrel, verzorgd door Agents of Change.   

 

Programma

11:30 Inloop

12:00 Lunch

13:15 Collegetour

14:30 Workshops/bedrijfsbezoeken bij local heroes

16:30 Borrel en netwerkactiviteit

18:00 Eind   

 

Aanmelden

Meld je nu aan via deze aanmeldlink en ontvang binnenkort meer informatie over de workshops en bedrijfsbezoeken, zodat jij je voorkeur daarvoor op een later moment kunt aangeven.

Let op: deelname voor trainees van organisaties die zijn aangesloten bij Noorderlink is gratis. Voor trainees die werken bij organisaties die niet zijn aangesloten bij Noorderlink rekenen wij een vergoeding van €60. De betaling vindt op een later moment plaats, wanneer je je voorkeur voor een workshop/bedrijfsbezoek aangeeft.

 

Voor alle updates rondom Traineelink en de Traineedag van het Noorden, volg ons op LinkedIn!

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?